пʼятниця, 13 березня 2015 р.

Військово-патріотичне виховання учнівської та студентської молоді: сучасні виклики та стратегія дій

Всеукраїнська науково-практична конференція «Військово-патріотичне виховання учнівської та студентської молоді: сучасні виклики та стратегія дій»

Місце проведення: Миколаївський національний університет імені В.О.Сухомлинського (перший день), Миколаївський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти та Миколаївський Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді (другий день).
Час проведення: 23-24 квітня 2015 року.
Реєстрація: до 25 березня 2015 року.
 
За результатами конференції планується публікація програми конференції, наукових статей у фаховому збірнику МНУ імені В. О. Сухомлинського та тез окремим збірником МОІППО.

Напрями роботи конференції:
  1. Нормативно-правова база військово-патріотичного виховання.
  2. Сучасні виклики та стратегія дій органів державної влади та місцевого самоврядування у сфері військово-патріотичного виховання.
  3. Пріоритетні завдання військово-патріотичного виховання учнів та студентської молоді.
  4. Зміст військово-патріотичного та фізичного виховання учнівської молоді, його реалізація в державних стандартах освіти, навчальних програмах та підручниках.
  5. Форми, методи і технології викладання предмету «Захист Вітчизни» та здійснення військово-патріотичного виховання особистості.
  6. Військово-патріотичне та фізичне виховання учнівської молоді в системі підвищення кваліфікації педагогічних і керівних кадрів.
  7. Військово-шефська робота та співпраця з громадськими організаціями патріотичного спрямування.
Вартість. Публікація однієї сторінки програми і тез – 25 грн., однієї сторінки наукової статті – 35 грн.
Докладно: Інформаційне повідомлення

Немає коментарів:

Дописати коментар