середа, 1 квітня 2015 р.

Педагогічний дискурс

Збірник наукових праць «Педагогічний дискурс»

Видавник: Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія спільно з Інститутом педагогіки Національної академії педагогічних наук України.
Сайт збірника: http://peddyskurs.kgpa.km.ua/
На сайті Національної бібліотеки України ім.В.І.Вернадського: Педагогічний дискурс.

Збірник зареєстровано у Міністерстві юстиції України (свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації (Серія КВ №20734-10534 ПР від 30.04.2014 р.).

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №261 від 6 березня 2015 р. збірник наукових праць „Педагогічний дискурс” включено до переліку наукових фахових видань України, в яких можуть публікуватися результати наукових досліджень на здобуття наукових ступенів кандидата (доктора) наук в галузі „Педагогічні науки”.

Збірнику наукових праць "Педагогічний дискурс" присвоєно Міжнародний стандартний серійний номер (ISSN) - 2309-9127 (Друкована версія), ISSN 2313-8769 (Online).

Напрями публікацій
Збірник наукових праць "Педагогічний дискурс" містить статті теоретичного та експериментального характеру з актуальних проблем теорії та історії педагогіки, школознавства, методики навчання, виховання і профорієнтації учнів у закладах освіти та позашкільних установах, теорії та методики управління освітою, професійного становлення студентів, педагогічної практики, порівняльної педагогіки, соціальної педагогіки, ступеневої педагогічної освіти тощо.

Вартість. Вартість публікацій становить 35 грн. за 1 сторінку тексту, оформлену відповідно до вимог (+ 25 грн. на пересилання збірників для авторів з інших міст). У разі друкування статті у співавторстві, при бажанні отримати додатковий(і) примірник(и) для співавтора(ів) здійснюється доплата, яка становить 100 грн.
Докладно: Інформаційне повідомлення

Немає коментарів:

Дописати коментар